En riktig Bäckström

Vaknade som vanligt av att axel gör ljud för sig och att han ropar på mamma. Idag kändes det som det var tidig morgon. Mycket riktigt kl var inte ens 06. Sprang ner för trappan och in till killen. Stoppade nappen i munnen på honom men tyckte han så lite konstig ut i mörkret. Tände lampan och blev förskräkt. Hela Axel var full med blod. Hela ansiktet, händerna, magen sängen... överallt kändes det som. Axel blödde näsblod. Jag blev först skitskraj men han låg så lugnt och kliade sig under näsan. Stackars min kille. Rolf kom till undsättning och gav axel mjölk och bäddade om i sängen. Axel och jag kröp upp i soffan och myste tills han slutade blöda. Vi tog det riktigt lugnt.
Det är väl bara att inse att han är en RIKTIG BÄCKSTRÖM. De flesta inkl mig själv har alltid blött mycket näsblod i familjen Bäckström. Men det är verkligen inte roligt. Det ser ju oftast värre ut än det är. Han såg ut som ett riktigt monster. :-)

Axel vade att kolla på Tomas Tåget som just nu är en av favoritfilmerna.


Efter filmen blev det frukost och det vanliga morgonbestyren.

Häromdagen var Axel hos Tina och fick så fina presenter. En härlig tröja och en lastbil och en buss. Lastbilen och bussen leker han med mycket. Det är så roligt att höra vem som kör bussen idag.


Idag var det Jonas som var ute och körde lastbil.
Axel har verkligen blivit en riktig lastbilsfreak. Följer han de intressen han har just nu så blir det fordonsgymnasiet i framtiden.


När vi var på Skara Sommarland i helgen som gick tryckte jag upp en t-shirt till Axel. Den blev så cool på honom. På framsidan står det " Det är jag som är Axel Bäckström " och baksidan är det bloggadressen.
Så fin kille i rosa t-shirt.

Ikväll kom tina hem med axel vid 20-tiden. Han var trött efter dagens äventyr. Det visade sig att han blött lite mer näsblod så det är bra att vi är lediga imorgon så vi kan vila ut ordentligt.
Axel myste ner sig i soffan med pappa och kollade på Räddningsbåten Elias.
Tina och jag gick upp och letade fram lite roliga kort och började med lite scrapbooking. Tina börjar få kläm på det och fick till hela 3 blad klara. Jag kom till 2 stycken.
Här kommer några exempel jag gjort.







Lite scrapbooking ala LINDA

Det blev då ingen cirkus igår som jag tänkt. Tyckte faktiskt att det var dyrt med 200kr / person. Så det får vänta till Axel blir lite äldre och verkligen har glödje i det ordentligt.

Sköt om er alla

Axelsmom

Mysig förmiddag

Sitter här framför datorn med en kopp te och tittar ut genom fönstret. Vädret är underbart varmt och gott. Axel är på dagis och har det säkert så roligt. Igår var det fullt med jobb och på kvällen satt jag och Tina och gjorde lite scrapbooking. Det blev så fina bilder till Axels album. Kollade över hur mycket digitala bilder jag har och det var närmare 7200 st. Så jag har att göra helt klart.

Idag blir det lite jobb med att leverera varor till mina kunder samt att ringa lite också. Ikväll funderar jag på att ta med Axel till cirkus. Det var evigheter sedan jag var där och jag tror att Axel skulle älska det.

Här kommer lite goa bilder...


Axel hittade en bra plats att köra bilen på hemma hos mamma och pappa. Runt torkvindan gick det fort.


Mormor hjälpte mig att tvätta min bil och då ville axel också tvätta sin bil. Den blev så snygg.


Bilen full av skum

 
Axel hjälpte mormor med mammas bil lite också.

Kram Kram
Axelsmom

Min underbara bror med familj.

Ibland är det lätt att glömma bort dem som faktiskt står en allra närmast. Jag och min bror bor 23 mil ifrån varandra och har båda familj med barn. Jobbar som idioter gör vi båda och tiden bara rusar iväg. Ibland blir jag förbannad på mig själv att jag inte ringer oftare. Nu när jag var hemma hos mamma och pappa tog vi oss båda tid och träffas. Fick en underbar eftermiddag tillsammans. Det var så roligt att umgås och se våra barn leka tillsammans. Jag har verkligen den allra bästa bror man kan ha. Han har alltid tagit hand om lillasyster och talar om när jag gör något fel. Han är en stor och stark man som står på båda fötterna på jorden. En riktigt go skogsmulle. Snyggast i arbetskläder. Otroligt social och alla tycker han är lätt att prata med. Så Jag älskar verkligen min BROR MAGNUS.
Nu blev man lite sentimental... men jag skall verkligen ta tag i och ringa honom och hans familj oftare.

Ni skall veta att min bror har koll på mig för jag får inte göra axel till en fjolla. Därför tog han på sig och lärde honom att åka traktor.  HAHHAHAHA.


Fick leta ordentligt efter ett kort på min kära bror. Detta togs för snart 6 år sedan.
Magnus och Lisa precis nyfödd.


Här är Axel med kusinerna Lisa och Ellen.


Kusinerna på tur till hästarna.

Vill tacka Magnus. Helena, Lisa och Ellen för en rolig eftermiddag.

Kram
Axelsmom