Nya fototag

Den underbara skolfotobubblan jag befunnit mig i några månader börjar gå mot sitt slut. Än väntar ngr veckor med förskolor innan sportfoto säsongen tar vid. På fredag är det dags för sportfotoutbildning i Göteborg. 

Idag däremot var det dags att öppna upp dörren till vår lilla fina fotostudio. Dörren dit har ju nästintill varit förseglad och dammet låg som en hinna över blixtarna. Lite städning och uppryckning är ett måste denna första måndag i oktober. Nu skall studion fyllas med glada människor i alla åldrar för att fotograferas. 


Som den perfektionist och kontrollmänniska jag är var det ingen vacker syn jag nyss möttes av. I med turbon och ut med gubben så var allt på sin plats igen. 


Lyckades till och med fälla ihop våra bakgrunder på första försöket. Det måste bero på daglig träning av detta de senaste månaderna. 😃 Det sägs att träning ger färdighet. Ordspråket jag helt klart kan skriva under med. Vilken lärdom det faktiskt är att fota skolfoto. Det riggas och plockas ner varenda dag. Det är flera 100 elever per dag som skall fångas på bild. Självklart med högsta kvalité. Otroligt bra skola. Så nu mina vänner är motivationen ännu högre än innan. Jiiihaaaa. Rock n roll på den. 


Kamera och Cola är allt jag behöver för att lyckas med dagens plåtning som blir med 2 blivande mammor som snart besöker studion. 
Sist jag fotade min väns bebismage var hemma i hennes vardagsrum. Då såg det delvis ut såhär. 


Nu är bulan bra mkt större då vi snart en bebis skall få se. 




Kram kram

Axelsmom