Biolördag

Lillkillen och jag lämnade den fyrbente huliganen hemma och drog på bio vid lunchtid. Var urminnes tider jag var på biografen i Växjö. Killen hade full koll och visade mamma glatt var Damernas var. 😃


Den blev Big Hero 6 och den var riktigt rolig och underhållande. Hade premiär igår. Helt klart en bra familjefilm. Lite spännande här och där så lillen höll för ögonen.


Innan vi får hemifrån tog vi fram gubbens julklapp och gjorde popcorn och tog med oss. Egen popcorn låda hade vi också i en hemma. 


Popcornen blir riktigt goda. En riktigt bra investering. Finns på Kjell & Company. 


Bioladdade och klara. Vi hade förbokat de bästa platserna såklart. 


Snyggaste killen i salongen. 😃

Kram kram 

Axelsmom 

Vackra landskap och egobilder

Godmorgon alla lördagspigga.
Här blir jag väckt tidigt varken jag vill eller inte. I vanlig ordning fick det bli en runda runt byn och den innehöll mycket snö och isande hal väg. Hamnade på rumpan både en och två gånger. 
 
 
Ett vackert landskap idag. 
 
 
Förra helgen tog jag lite bilder på Axel men gubben knäppte några på mig också. Några godkände jag allt. :-) Tänk att man är så självkritisk.
 
 
 
 
Kram kram
 
Axelsmom

Snöfall, träning, fredagsmys och det där legot.

Äntligen är det fredag här i småland och som det snöat denna dag. Härligt när det finns 4WD på bilen. Bara gasa och köra. Nu ikväll har det blivit en promenad i snön och en hel del skottande. Vill ju komma ut med bilen imorgon bitti. Lite spännande och se hur mycket det kommer under natten. Vackert är det ute iallafall nu.
 



 
Förutom att skotta snö fick det bli en runda till det där förbannade gymmet idag. Träningsdag 2 är nu avklarad. Ojojoj. Träningsvärken skriker i min kropp men skam den som ger sig. 
 
 
Idag blev det en runda inne i tjejgymmet och jag äntrade löpbandet hela 2 gånger. Tränade ben och armar så att de stackars magmusklerna får vila lite. Att sätta sig och resa sig ur sängen är ju fortfarande ett rent helvete. 
 





Dessa maskiner är ju helt skräckinjagande. När gymmet var nästintill tomt passade jag på att testa dem snabbt så jag visste hur de funkade ifall någon mer kom in i gymmet. Nu är det ju inte första gången jag befinner mig på gymmet. Senast var ju någon gång på 1900-talet och då var syftet mer att kolla in storebrosans snygga bästa vän som jag var grymt förälskad i. Att det innebar att jag var tvungen att träna lite var det ju värt om man fick se snyggingen i läckra gymbrallor.
 
 
Nu blev det ju så att Mr snygging blev kvar på gymmet medans jag blev gravidmage och gäddhängstant istället. 
 
Idag kändes det som jag var närmare döden än på länge. När jag gick av löpbandet sprang jag nästan in i väggen. Ojojoj så snurrig och skakigt det var. Av någon anledning log alla när jag gick mot omklädningsrummet. Fattar då inte något. 
 
 
Klar med träningen var det Pressbyrån som gällde. Det var sååå när att jag inte kunde stå emot mitt dreglande behov vid bulldisken. T.o.m en döbakt bulle var jag sugen på.



Men jag fyllde på med lite Wellnes tidningar, dryck och nötter innan jag for vidare till vännen Annica.
 

Annica stod med te´t färdigt och hon skrattade gott när jag skakande invarderade hennes hem. 
 
 
Ni minns den där "lilla" lådan lego som skulle byggas ihop förra helgen ligger ju fortfarande kvar på vardagsrumsgolvet. Nu är det väldigt nära att allt slängs ut genom balkongdörren. Tar ju en evighet att få ihop. "Älskling det var en väldigt dålig idé att ge killen detta. Kul att du inte är hemma på en månad så jag får bygga skiten." Grrrrrrrrrrrrrrrr



 
Kram kram 
 
Axelsmom