En tur norrut

Lördagen var tingad till en kort bilresa norrut för att besöka staden Bracciano. En vacker liten pittoresk stad på¨landsbygden med en utsikt över Lake Bracciano. Förutom den vackra utsikten bjöd staden på ett riktigt riddarslott. Castello Odescalchi di Bracciano byggdes 1470 av familjen Orsini. Idag är det öppet för allmänheten och det anordnas bröllop, konserter mm. En historiskt vacker byggnad som bjöd på vackra bilder och en och annan riddarhistoria lillen.
 
 
 Själv fascinerades jag över de vackra detaljerna som fanns i slottets alla rum.
 

Svårt att göra slottet rättvist i sin prakt. Det som slog oss var att det var så välbevarat och är garanterat en stolthet för staden.
 

Lillen stod och spejat ut på den vackra utsikten och jag var bara tvungen att knäppa detta korten. Helt klart en av mina favoriter.
Fönster fanns det i massor runt om i slottet. De ena vackrare än det andra. Jag är så svag för fönster. Ju större desto bättre. Inga gardiner som tar bort det vackra ljuset.

Föreviga gubbens traditionella pose på slottets innergård.
 

Stengolvet med fiskbensmönster var en fröjd att gå på. Vilket vackert hantverk som någon eller några gjort en gång i tiden. Imponerande.
 

En underbar dag med en underbar familj som avslutades med ett dopp av grabbarna i sjön.
 
 

Kram Kram
 
Axelsmom
 
 
 

Kommentera inlägget här :