Godnattsaga

Numera är godnattsagen utkonkurrerad av annan lektyr enligt Axel.


Alla leksakskataloger är ett måste att läsas innan man somnar. Orden Mamma jag ha är ett mantra som hörs i vårt hem varje dag.

Kram kram

Axelsmom

Iiiiisigt värre.

Det finns en sak som jag tycker är så fruktansvärt tråkigt och det är att skrapa rutorna. Som tur är har jag fått en egen hjälpreda som mer än gärna hjälper till.


Riktigt iiisigt på vägen. Axel tog med paraplyet som stöd.


Skrapa på bara.


Det går så bra. Mamma hejar på.


Ska ju skrapa hela bilen ren. Neeeeeeeej Axel


Aldrig på lacken.

Med lite träning så kommer Axel fixa detta åt mamma resten av livet ut.

Kram kram

Axelsmom

Sjuklingar här hemma.

Igår gjorde jag en riktig vurpa. For omkull med telefon och matkasse i högsta hugg. Jädras vad ont det gjorde. Känn snågot bättre idag men att sitta är inte skönt. :-) Jag somnade som en stock igår när jag kom hem. Helt slut av denna förblindade smärta. Även axel var seg och somnade bredvid mig. Vi låg där och snarkade ikapp.
Efter några timmars sovande vaknade jag av att axel mådde dåligt. Förmodlingen hade killen fått i sig mjölk och fick ont i magen. Efter några vändor på toa somnade han åter igen som en stock men sov tätt intill mig oroligt hela natten. Så idag onsdag får det bli en hemmadag. Axel mår bra idag men lite seg. Den segaste av oss är nog jag.

Vi skall trots allt göra ett snabbt besök på dagis idag då det är venissage där och självklart vill jag inte missa barnens alla läskiga konstverk. Bilder på det får ni senare.

Dagen idag var ju fulltecknad med massa spännande och roliga saker som nu får ändras på. Känner att jag tappar stinget lite när dagen inte blev som det var tänkt. Frågan är vad jag skall hitta på bara. Axel ligger och kollar på film och jag är mest rastlös.

Jag får väl ta tag i det sista packandet och förbereda min stockholmsresa i helgen. Sen om jag skall vara ärlig ligger det lite datajobb och väntar också. :-)

Ha en underbar dag alla goa bloggläsare.

Kram kram

Axelsmom