Måndag

Stort Tack för de fina kommentarerna som jag fått. Man blir alltid lika glad när man fått en. Idag har det varit första dagen i denna veckan. Veckan då mycket skall hända. Jag jobbar mån, tis sedan skall jag ha lite semester tillsammans med min älskade son. Tyvärr måste Rolf jobba när jag är ledig. Men så är det när man är egen företagare.

Vad har hänt idag då. JO jag ha jobbat i butiken mellan 11-18 och efter det har jag varit på möte och tränat på dramatisk make up. Jag har färger som jag aldrig skulle ha på mig. Det är roligt att testa lite som man inte brukar använda. Rena krigsmålningen.

Snart är det 1 juli och då är det dax. Att ta tag i sitt liv och gå ner de sista kilona. Ni får stötta mig här på bloggen. Jag ska vara tärna på bröllop den 15 aug och då skall jag vara i toppform. Så nu när semestern börjar skall det tränas och ätas nyttigt som bara den.

Jag kommer uppdatera här varje dag så ni kan följa min utveckling och kamp mot de sista jobba kilona. :-)

Dagens hissning går till min sambo Rolf. För att han är en sådan superklippa och hjälpt mig på jobbet idag, kommit med lunch mm. Älskar dig min gubbe du är bara bäst.

Idag tänker jag dissa semesterstängt. Snälla hur kan man stänga butiker, restauranger mm på sommaren då det är mest folk i rörelse. Vill man ha semester får man ta det under alla andra månader på året.

Nu skall jag umgås med gubben lite innan jag somnar i soffan ( som vanligt )

Vet ni vad ????? imorgon är det TISDAG  jippi.

Kramaar

Axelsmom

Härliga Söndag

Hej alla underbara söndagsmänniskor. Visst är det något speciellt med dagen söndag. Jag fullständigt älskar den. Då går verkligen tempot ner i min familj. Sova länge kunna ligga och kolla på tv mitt på dagen.
Just i dag har det hänt massor.
Vi började med att äta frukost ute. Sedan åkte jag och handlade på ICA MAXI. Nästan helt ensam kl 09.30. Ingen trängsel i kassorna där.
Vi åt lunch ute och sedan skulle vi bara fixa till oss. Ja när jag var klar hade axel somnat i soffan i sin egna speciella stil. Fick ta på honom ny blöja och kalas kläder sovande. Vi hoppade i bilen och for på kalas.
Där möttes vi av en stålande 3 åring som rev upp packeten och sedan blä... kastade dem iväg... var ju ingen leksak ni vet :-) ( så ska bara barn göra tycker jag ) Han fick kalsonger och en tröja. Vet inte om jag jublat om jag fått det heller. Men efter badet kom han stolt ut i kallingarna.  :-)
Killarna sprang runt i den stora trädgården och bara njöt av välbehag. Solen stod högt och under trädet stod lilla hästen Alfred... ( tror jag han heter ) Söt som bara den. Katterna åt upp våra rester. En riktigt lyckat kalas. Så mysigt.
Jag fick t o m lite solbränna som svider skönt nu. Kommer säkert ligga där i natt med lite frossa. Huvudvärken är redan här.

Nu får ni kolla in massor av bilder på vad som hänt.

Sköt om er så höres vi imorgon.
Axel skall med tina hem imorgon och mysa. Kanske åka och bada. Jag måste jobba men snart är det semester 2 dgr kvar.

Tack veronica för en underbart kalas.

Kram
Axelsmom

Frukost så gott i solen