Den fyrbente

Häromdagen var det åter dags för min fyrbente vän att fastna på bild. En glad kille som var på sitt bästa lekhumör. Älskar att fota djur när de är in action.
 
 
 
 
 
 
 
Glad valborg på er.
 
Kram kram
 
Axelmsom

Tomt huvud och det var ett tag sedan

Godkväll där ute i vimmlet. Här hemma i soffan med datorn i knät är det lugnt och skönt. Sista dagen på jobbet är avklarad. Imorgon blir det ett trevligt besök på arbetsförmedlingen. Minns inte när jag senast besökte det stället för att anmäla mig som arbetslös. Nu går jag väl mest dit i förebyggande syfte om det mot förmodan inte blir som jag har tänkt. Hjärnan är riktigt tom idag och jag får göra om saker mer än en gång.
Veckan hittills har mest gått åt att städa ur kontoret, överlämna jobbet och avtackningar i massor. Värmer mitt hjärta något oerhört för alla fina ord och presenter jag fått. Det känns trots allt att jag sagt upp mig med flaggan i topp. Tack alla underbara för allt. Hoppas vi möts i något annat forum istället.
 
I allt städande hittade jag lite roliga bilder i datorn. En bild jag snubblade över gör ju att man inser att man blir äldre och att tiden förändrar oss trots allt.
Denna bilden nedan är tagen 2011 och jag ser ju ut som en oskyldig liten flicka. hahaha. Det enda som inte ändrats är väl min klädstil. 
 
 

Nu skall jag fortsätta vara tom i huvudet och fira med en go kopp te att nu kan allt bara bli bättre.
 
Kram kram
 
Axelsmom

2 dagar, prao och red shoes

Igår blev en lång dag som avslutades med sprängande huvudvärk och illamående. Kröp snabbt ner i sängen när jag kom hem för att idag vakna med ett leende på läpparna. Nu är det 2 dagar kvar på detta jobbet och det innebär en massa städande, fixande, avtackningar och överlämningar. Lite stressiga dagar att få ihop allt.
Idag har jag lillen med mig på jobbet som en prao. Är sjukhusbesök inbokat så det fick bli en dag med mamma på jobbet. En groupie på parkeringen fick starta arbetsdagen.
Min älskade lilla busunge. Tack för alla dina upptåg. Lyfter en trött sliten mamma till skyarna.

Idag kör vi lite amerikank stil med min härliga sjal jag köpte inför förra årets bröllopsfester.
 

Då Axel älskade mina röda skor för dagen var det bara att ställa upp för en modellfotografering enligt honom. Undrar om även han skall bli fotograf.

Rock n roll vänner nuuuuuu åker vi.
 
Kram Kram
 
Axelsmom