Kalla mig gärna tant.

Jag är en av de kvinnor som har blivit belönad med något dallrande fläsk på insidan av låren. Det har en förmåga att framför allt sommartid ge ett irriterande skav när låren fastnar mot varandra i sommarvärmen. Det är jobbigt, obehagligt och det slutar med att man dissar allt som heter kjol och klänning. På åker istället de så kallade leggins som på mig aldrig varit snyggt. Jag är absolut inte ensam om problemet. Oavsett storlek så har många av oss kvinnor detta. Redan förra året fick jag nys om en lösning. Då var jag inte riktigt övertygad. Nu när jag skall tillbringa ett antal veckor i värmen insåg jag att såriga, svettiga lår inte var något sexigt alternativ. Jag införskaffade mig antiskav-trosan. Absolut ingen sexig historia med HALLELUJA så bra. Jag går glatt i klänning igen. SÅ KALLA MIG GÄRNA TANT.
 
 
Där under kjolen sitter dom. De syns inte, de känns knappt och skavet är som bortblåst. Finns i flera olika färger och kostade absolut ingen förmögenhet. Detta mina vänner måste ni skaffa.
Jag inhandlade mina på bästa underklädesbutiken Inunder i Växjö. Förutom att de har bra produkter så är Nadja och Linda med personal grymt duktiga och trevliga. Bor du inte i närheten slå dem en singnal så hjälper de dig ändå. De ligger på Båtmanstorget och nås på 0470-130 85.
 
Nu trotsar vi alla sexiga snygghetslagar och drar på antiskav-trosan och lever loppan istället. Så här snygga är mina. Valde naturfärgade för att synas så lite som möjligt.
 
 
HEJJA ANTISKAV-TROSAN FÖR KVINNOR
 
Kram Kram
 
Axelsmom
 

En kväll i Villa Pamphili

Igår kväll när ljuset var som vackrast och temperaturen sjunkit något tog hela familjen Brolin en promenad i vackra parken Villa Pamphili. Axel ansvarade för den fyrbente medans vi kunde fota som dårar. Överallt hittar man intressanta föremål eller vyer som skall förevigas. Hårddisken fylls på i rasande takt.
Älskar verkligen det gyllene ljuset från solens nedgång. Vackert.
Parkens vackra träd står ståtliga i solnedgången. Det går inte annat än att vara lycklig. Överallt går underbara människor. En samlingsplats för italienarna helt klart. Här kryllar det inte av turister. Av någon anledning hittar de inte hit. Eller så är det innerstadens puls som är det mest intressanta.

För oss som är här förhållandevis ofta och gubben som bor här är innerstaden det som lockar minst.
 
 
Vi letar efter de fina lokala restaurangerna och i svensk mun smultronställena. Vi vill ha de som italienarna njuter av och älskar med sitt land och stad.
 
Parken börjar bli brun och torr men på sina ställen vattnas det för att upprätthålla de fina gräsmattorna och blommorna. Överallt växer stora buskar med olikfärgade blommor som skapar den perfekta romantiska känslan en kväll som denna.
 
 
 
Kram Kram
 
Axelsmom
 
 

Uppdaterat hem

Att landa sent i sitt romerska hem efter en tids frånvaro sätter ju sina spår. Trädgården har förfallit, blommorna är närmare döden och ja lite annat vi inte behöver nämna här. Frågade gubben om vi hade allt vi behövde hemma. Ja det viktigaste fanns enligt honom. Öppnade upp kylskåpet och köksskåpen. Öl, cola zero, pringles och några flaskor vin. Det är i det läget jag inser att det är verkligen ungkarlsliv som levs när jag och övriga familjen befinner oss på annan ort. Så idag mina vänner har vi till min glädje och övriga familjens tveksamma engagemang uppdaterat hemmet på det VIKTIGASTE enligt mig.
 

Ja ni ser ju själv att det behövs något mer när jag styr båten liksom. Öl och Pringles
är då inget man överlever på. Här skall det vara riktiga grejor som fryspizza, glass och vatten i mängder. Axel ser lite mindre road över denna tur till affären. Gubben min grymtade stort när jag lätt slank förbi honom och föreslog att han skulle betala. :-)
 
Desto gladare blev mina älskade killar när de fick lite go pasta på en av våra lokala matställen några timmar senare.
 
 
Ååå vad jag älskar mina fina grabbar. De är allra bäst och förgyller mitt liv till fullo.
 
Kram kram
 
Axelsmom