Sänder en ängel



Dagens ängel skickar vi till min underbara familj.
Älskar er alla.

Kram
Axelsmom

Livskvalite

Vad är livskvalite ??? Jag slog upp det på Wikipedia och där stod det följande. " 

" Livskvalitet är den upplevda känslan av att leva ett gott liv, där man oftast avser andra faktorer än sådana av ekonomisk natur eller av överlevnadsnatur. Exempel på fenomen som är viktiga för människors livskvalitet är den fysiska miljön, psykosociala miljön, estetiska, transcendentala och religiösa upplevelser, etc.Man kan ockå som i den externa källan nedan beskriva det som att vara aktiv, ha gemenskap, självkänsla och en grundstämning av glädje. "

VAD ÄR LIVSKVALITÈT FÖR DIG ??????

Ni kanske undrar varför jag en måndag morgon börjar skriva om livskvalitet. Jo igår var en dag som för mig var riktig livskvalitet. För det första var det söndag :-) sen börjar det äntligen bli höst. Något jag älskar. Hösten är så fantastisk årstid. Många av er skriker säkert högt och håller inte med mig. Men inget går upp mot en vacker höstdag med trädens alla vackra färger.

 
Igår kunde jag känna att denna tid är på ingående. Dagen började med mys och fix hemma med familjen. Tina kom förbi och hälsade på Axel och mig. Tina fick en härlig present av oss. Ett par snygga Mary Kay solglasögon.
Axel och Tina myste på som vanligt. Busade och skrattade. Det är så underbart att få ha en sådan fantstisk person som Tina i sin närmaste krets.

Tina och Axel busar. :-)

Axel och jag tog en låååååånnnng sovstund mitt på dagen. Efter det lagade jag till en så god tacopaj. Paj är något som jag kan laga till för det enda som kan hända är att den pajar.... hahahaha va rolig ja är. När vi ätit tillsammans hela familjen tog axel och jag en tur ute.

Självklart blev det en tur med Bilen. Det var under vår utevistelse jag insåg att detta är livskvalitet för mig. En till två sådana här dagar i veckan så mår jag toppen.


Bay Bay mamma.

Vi gick förbi lekplatsen och jag tog en sväng i linbanan. Axel älskar när jag kastar mig iväg och han jagar mig.

Vi gick utmed stora vägen tillbaka till vår gata. Självklart var man tvungen att vila och kolla in alla riktiga bilar samt kolla av sin egen bil att allt är som det ska.


Axel passar på att fixa luften på mammas cykel undertiden vi väntade på pappa Rolf. Vi gick en härlig promenad tillsammans.

Axel hittade en brygga utmed ån som var mysig att sitta på.

Vi passade även på att kolla efter om vi såg några fiskar.


Snygg bild va.... :-)


Lite bus blev det också. Axel blev bara våtare och våtare. Tur att ett bad väntar killen när han kom hem.


Buselig bus.

Springa ut och kasta sig i det höga gräset är axels favorit.

Det var så skönt att bara strosa runt ute, mysa med familjen, skratta åt axels alla busiga upptåg. Det är vid dessa tillfällen man blir påmind vilket fantastiskt liv man har. För mig är det LIVSKVALITET.

När vi kom hem blev det dusch/bad för axel. Mys i soffan och film. De senaste dagarna har det varit Byggare BOB som varit favorit här hemma. Nu kan man den utan till. :-)



Så efter en så underbar helg med alla intryck från Göteborg och en skön söndag så har man krafter att ta tag i veckans jobb.

 Idag var det premiär för hans nya jacka och mössa. Det var en glad och tuff kille som sprang in på dagis.


Ha en skön dag

Kramar

Axelsmom

NI är ju inte kloka....

Ni är ju inte kloka..... det var de orden jag fick när jag lämnade av Lena hemma hos maken Anders. Nä vem har sagt att jag är det. Det är ju så underbart att man inte är det. HAHAHAH. Jag är skogstokig och jag älskar att vara det. Alla människor skrattar och är glada runt mig och det gör ju att man får massor av energi.
Nu sitter jag här söndag fm och skall sammanfatta en otroligt underbar fantastik helg i göteborg. Vad skall man säga... jo finns bara ett ord                 FANTASTISKT

Senaste inlägget slutade när jag skulle fixa till mig inför fredagens gala... Lena stack iväg 2 timmar innan mig för hon skulle bli bjuden på middag eftersom hon varit duktig och klarat utmaningen för försäljningsringen.
Jag snyggade till mig så mycket det gick och stegade iväg i duggregnet till scandinavium.


Kvällens vinnare Lena Ivarsson. Visst är hon vacker.


Bilden säger ju allt. Jag är ju inte klok... men roligt va det. HAHA

Vi är supersnygga. Över 2000 personer uppklädda till tänderna i det finaste man kan ha. Festen kan börja.

Rökigt men inte stökigt.
Party Party...gala... gala det är Awards Night 2009.


Självklart var Malin med och lika läcker som alltid.

Festen är igång och ringar, bilar, diamanter, Oueens mm mm mm  i massor. Diamanter... uppmärksamhet det fullständigt älskar vi kvinnor. Det är bara att erkänna.

Lena vår älskade Lena skulle ju upp på scenen denna kväll. Detta har hon ju varit nervös för de senaste 3 månaderna. Men ni skall veta. När hennes namn ropades ut så ut på scenen kom en otroligt vacker, lycklig kvinna som fullständigt gnistrade som en diamant ut. Kolla själva.

Hon glider över scenen som om hon aldrig hade gjort annat. Bravo Lena

Gnistrade vackert.


Gratulationerna haglar över henne. Här Lena och vår ESSD Carina
Lika fina båda två.


Lyckan är total.
Vem hade inte varit det om man skulle få en Diamantring.
Bra jobbat tjejen. Nu har du fått smak på det.

Kolla in ringen Visst är den fin.



Det västa är att nästa års ringar är ännu vackrare. WOW

Kvällen led mot sitt slut vid 00.00 och vi skyndade hem till hotellet.
Somnade ganska fort. Det kom ju en morgondag som var senare samma dag kom man på innan ögonen stängdes.
Klockan ringde 06.30. UPP OCH HOPPA.
Nja... kanske inte riktigt. SEGT va ordet. Men man kan inte bara missa detta så upp och fixa till sig, äta frukost, checka ut från hotellet och sen iväg.

Tidig morgon... inte alla 2400 på plats men vi var där.


Det är så här man skall se ut. DREAM ON DREAM ON.

När klockan är ca 16.00 avslutas dessa dagar med en ljuscemoni och vi drar utmattade hemåt.

Väl i bilen börjar alla intryck under helgen göra sig påminda. Munnen på mig gick i ett som den alltid gör. Lena fick väl in några få inlägg. Men fort hem kom vi iallafall.

Gäller att hålla koncentrationen på topp med Lena i bilen. Såg allt att hon kastade lite panikslagna blickar på hastighetsmätaren även på hemvägen.

När vi närmar oss Värnamo börjar vi tänka på mat och vad som väntar oss när vi kommer hem. Lena börjar drömma om räkor... romantisk kväll med maken. Tända ljus mm. Jag längtade efter Axel och en underbar kyss av sambon. Vi började drömma som vi kvinnor är så bra på.

När vi börjar närma oss växjö slås dröm efter dröm i spillror. Lenas kära make insåg att kylskåpet hade lena nog tagit med sig för det var tomt. Plånboken var nog i hennes ficka för handla kunde han inte göra. Tändstickorna hittade han nog inte heller för tända ljus blev det inga. Jag som längtade efter Axel och Rolf var inte hemma ens. De var hos svärfar. SUCK. Där va de drömmarna. Men istället fick jag ramla över 10 par skor i hallen.... ( vi har en så fin skohylla.. men bara när jag är hemma ), snubbla över 1000- tals leksaker, finna disk mm i köket. KUNDE DET INTE VARA LITE FINT NÄR JAG KOM HEM... var min första tanke. Det var bara att slänga in sina saker, beställa en pizza... klart på 15-10 minuter, in på toa, ställa upp alla skor, snabb städa bland alla leksaker, byta om och hämta pizza. Äta och snygga till lite till. Tända upp alla ljus, diska och det är på topp när sambon och sonen kom in genom dörren. OJ VA FINT OCH MYSIGT DET ÄR HÄR. VAD HÄRLIGT ATT FÅ KOMMA HEM TILL DET.

Tanken som slår mig är. VAD HAR DU MISSAT GUBBE. så ville ju jag ha det när jag kom hem. :-( :-)

Fast vet ni vad.
Kärleken till sina närmaste är ändå det allra viktigaste än om skorna är på hyllan, tända ljus eller leksaker och disk på sin plats.
Så det gör inget om våra drömmar från bilresan krossades direkt. Det är ju faktiskt så typiskt kvinnligt. :-)

Jag fick en underbar kväll med sonen som upprepade om och om igen "mamma hemma pappa". Jag somnade i soffan som vanligt. Så nu är allt som vanligt igen. SKÖNT för det är ju det som är livet.

Nu sitter jag här med min underbara kille som kollar in byggare BOB och äter riskakor. Hela soffan är full så det är bara att ta fram dammsugaren.
Efter denna helgen har jag, Lena och Malin fyllt på med massor av underbar energi så nu kör vi hårt i vårt dagliga liv och jobb.

DREAM BIG LADIES

Tack Lena och Malin, Lesley Cosmetics och alla övriga kvinnor för en
FANTASTISK HELG.

Kramar
Axelsmom