Sommarnytt del 13: Avsked

Idag var det dags för mig att genomföra mitt ärofyllda uppdrag. Att sjunga på morfar Levi´s begravning. Efter att ha tränat och nynnat på denna låten i en vecka kändes det nu skönt att äntligen få sjunga ut.
Öjaby kyrka var fylld till bredden och stämningen var lugn, sorgsam men med en fantastisk kärleksfull värme. Det var med en innerlig stark känsla jag stiger längst fram i kyrkan och sjunger Du är allt av Sonya Aldén till Levi´s minne samt till Nenne med familj och Levi´s fru Ingrid. Redan vid första raden brister alla ut i gråt av sorg och saknad. Deras känslor slår mig med häpnad och sången blir ännu mer känslosam och stark.

Jag hoppas jag har kunnat förmedla era känslor så att ni alla kan bära med er Levi´s begravning med ett ljust minne. Att ni kan lyssna på Du är allt och minnas Levi.





Innan begravningen hade Axel och jag en mysig fm med massa bus och lek.


Det blev lite bak.


Lek med alla djuren.

Framemot kvällen kom Tina och Jonas och hämtade axel för att få mysa lite. Killen hoppade snabbt in i bilen för att spela fotboll med mamma i regnet var inte speciellt kul.


Regnfotboll mindre upphetsande.

Vi tänker på er underbara familjen Sundin och tack för att jag fick sjunga på begravningen.

Kram kram

Axelsmom

Sommarnytt del 12: Deckar...

Onsdag sol och regn om vartannat. Jag började dagen med att öva lite sång i teleborgs kyrka. Mamma och pappa passade axel en runda. Vi passade på att köpa glass hos pappa rolf innan vi totalt deckade. Axel var så slut efter förra veckan att han deckade. Jag deckade framför min nya favorit deckar serie. BROTTET. Den följer med aftonbladet varje måndag. Så bra och spännande. Kan verkligen rekommendera den.


För 2 sommrar sedan samlade jag på en annan superbra serie mordkommisionen. Har sett den flera ggr bara för bra. Har som sagt en förkärlek för danska serier. Tycker de är duktiga på att få fram en lagom go stämmning som passar till sommarens regninga dagar.




Kram kram

Axelsmom

Sommarnytt del 11: Underbar kvällsmys

Tisdagen började med strålande väder och lite jobbfix trots semestern. Axel och jag hälsade på lite snabbt hos Linda, Vendela och Gabriel. Efter lite shopping bar det hemåt för att städa och fixa innan mamma och pappa kom förbi för ett snabbt stopp. De skulle vidare till Öland för att njuta de sista semesterdagarna.

Mamma och pappa hade med sig axels studsmatta han fått. Det blev en sådan överaskning för axel. Nu kan han hoppa hur mycket han vill. Tina och Axel tog ett premiär hopp tillsammans.



Kära mor och far passade också på att skruva ihop vår nya grill. Tack tack den blev så fin och stadig.



Framåt kvällningen blev det riktigt god mat och dryck. Så underbart att kunna sitta ute sent med tända ljus och bara bjuta av familjen, naturen. LOVE IT

Kram kram

Axelsmom