Massa bus hos mormor och morfar

Här kommer massa av kort från vår vistelse hos mor och far. Hela 4 dagar var vi i västragötaland och myste och pyste med familjen.























Kram Kram

Axelsmom

Leka i sitt nya Roooom

Axel älskar sitt nya rum och leker och myser där hela tiden.









Nu hittas det på upptåg varje dag i det nygamla rooomet.

Kram kram

Axelsmom

Som ett nytt rum

Imorgon kommer Axel hem efter att varit hos sin kontaktfamilj hela helgen. Jag hat verkligen inte legat på latsidan utan passade på att renovera killens rum. Det blev som nytt och kostnaden hamnar nog på ca 500:- Så man kan få mycket för lite pengar om man använder sin fantasi ordentligt och inte är rädd för att testa.


Ingången till rummet möts man av sängen som numera är målad i turkost och grönt. Valde att klippa ut lite figurer från en tapet och limma fast på sängen. Lite enkla korkar blev bra hängare för killens tröjor. Galgarna med Blixten Mqueen kommer från Jysk.


Till vänster hittar man den röda hörnan som består av legobordet. Ett vanligt lackbord som jag limmat fast legobitar på så att det blir en fyrkant i mitten där man lätt kan lägga legot när man städar eller bygga högt hus.


Efter legohörnan hittar man den fina byrån som fick en ny framsida i form av en tapet. Bordet och stolarna har fått en ny färg samt tapetserad sittdyna.


Min gamla brudkista har fått ny färg och även där lite bilder fastlimmade. De hittade jag i en gammal tapetkatalog jag fick i färghandeln.


Till sist sängen som fått ny färg och en tapet på insidan. Nu skall det bara bytas tyg på kuddarna men det får bli en annan dag.

När jag ändå var i målartaget passade jag på att måla mitt köksbord och mitt skrivbord.


Skrivbordet är målat i en brun/svart färg och även här blev mina dörrar tapetserade.

Kram kram

Axelsmom