Bilder i massor

Här kommer massor av bilder tagna från april 2008
Njut.



















Kram Kram

Axelsmom

Hallllåååå

Här är jag nu igen. Funderar lite varje dag vad man skall skriva om. Det blir ju alltid en massa om Axel och mig. Men jag har insett att det är ett vinnande koncept så jag fortsätter med det.
Idag var det en härlig morgon. Axel hoppade glatt upp ur sängen redan 06.30. Ropade MAMMMMMAAA. Kan säga er att jag hoppade inte lika glatt ur sängen. Var helt slut. Av någon anledning är jag inte pigg föränn den tiden jag bestämt att jag skall gå upp. Det är bara att tvinga sig upp. Väl nere står min lilla kille och ropar DRICKA MAMMA. Hämta tidningen, på med tv, hämta havremjölk till Axel och kura ner sig en stund i soffan med killen. När kl slår 07.15 är det dags att sätta igång med morgonbestyren.

Axel passade på att tömma ut hela sin leklåda på golvet. Allt för att jag skulle få städa.

När klockan slår 08.40 är det dags att få på kläderna på killen och ge sig iväg till dagis. Tar en stund att ta sig till bilen. Axel skall alltid gå en extra sväng. 08.55 är vi på dagis. Idag sprang Axel in på dagis efter att en kompis ropat på honom. Han hade knappt tid att säga hejdå till mamma.


Killen med sina nya byxor idag. En riktig tuffing.

Jag har jobbat i butiken idag. Axel var på dagis till kl 12.00. En riktig kortdag. Sen kom SUPER TINA och hämtade honom och de tillbringade eftermiddagen på LEO´S lekland.


Axel och Tina´s lillebror Marcus på Leo´s


Killen bland bollarna på leos.

Ja Axel har haft en toppendag ska ni veta. Han var så glad när han ringde på dörren. In kom det en kille med sina väskor. Så glad. Med sig hade han Tina och Nenne. NI ÄR SÅ UNDERBARA MINA ÄNGLAR.

Axel har fått massor av beröm för sina nya byxor. Har letat i fotoarkivet efter de första kläderna han fick från Fancy by Helen H.


Här med de coola gröna brallorna.

Nu sover killen så gott och jag blir sittande och hittar massor av roliga kort på killen som liten. Kanske kommer det några mer roliga kort under kvällen.

Natti Natti
Kram

Axelsmom

Brödern leker lite....

Hittade lite kort från helgen när Axel och Max lekte med Axel´s tåg.





Sån glädje att få leka med MAX.


supertrött blir man av att leka.

Kram Kram

Axelsmom