Modellfotografering

WOW vilken lördag det blev.

Jag jobbade mellan 10 till 15 och det var en helt otrolig dag. Massor av kunder och det kändes som om hela butiken tömdes på klänningar. Folk var som galna. Utförsäljning då måste man handla..... :-)

Jag blev ju på torsdagskvällen tillfrågad av min kära vän Cristian att delta i en gratis modellfotografering. Han undrade också om jag hade några kompisar som ville följa med. Jag frågade Jannica och Martina och de var inte sena att svara ja. Något de senare ångrade för någon minut. Vi fick instruktioner att ta med skor, ombyten och komma osminkade. Jag osminkad visst... jag kom sminkad. :-)

Tjejerna var nere och provade ut var sin balklänning, redan då var de lite nervösa och lite fnittriga. När jag några timmar senare mötte dem vid fotostudion fnittrade de ännu mer. Det var svinkallt, jag var trött och vrålhungrig. Vad hade jag gett mig in på. Puh. Cristian mötte upp oss lika snyggt klädd som vanligt i lila skjorta och svart slips. Efter hälsningsfraser hamnade vi i fotostudion. Vi befann oss på ett industriområde på en bakgata.... bara det är lite skumt. Fast mitt inne i ett stort hus fanns studion.



Vi var ju inbokade till 15.00  ungefär och när vi kom dit var de 30 minuter sena så det var bara att sitta ner och vänta. Cristian som vi döpt om till Cristin eftersom jag missade en bokstav när jag smsade Martina var en riktig gentleman och gjorde allt för oss. Martina och Jannika trodde det skulle va en kvinna som skulle fotografera. Så fel det blev. Nu blev de ännu mer nervösa. På plats fanns också 2 andra fotografer som jag glömt namnet på. SORRY. De var så snälla.
När vi satt där i soffan fick vi skiva på ett avtal mm om regler som gällde korten. Vad vi fick göra med dem osv och framförallt vad fotograferna inte får göra. Jannika och Martina tittade på mig med panik i blicken. Vad är detta för något.



Tjejerna blev mer och mer nervösa och fnittriga. Jag var bara trött, fnittrig och ville ha mat. Som ni vet så i modellyrket kan man inte passa tider.... så vi fick lov att åka och köpa hamburgare till min lättnad.
Innan vi åkte fick vi se hur riktiga modeller gör. Av åkte tröjor och skjortor och bara bröst visades. Nu fick jag en ännu mer nervös blick från tjejerna och SÅ GÖR VI INTE LINDA. :-)
Ni skall bara veta att vi tre var ju de där 3 miffosarna som inte hade en aning om modellyrket, medans de andra brudarna hade massor av ombyten, höga klackar och gick in för detta med 100%. Borstade håret i timmar och lockade och fejade. Vi satt ju bara där och fnittrade och tänkte vad gör vi här.

Efter lite hamburgare och coca cola började även vi mjukna. vi fick titta i massa mode magasin för att hitta fina posé. Ni vet fina ord var det, plåtning, posé you name it. Vi fattade inget.  Jag hittade bara en klocka i de där mode tidningarna som Cristian lovade köpa till mig :-) hahaha

Efter några timmar tog vi ändå tag i oss själva och fixade till håret och fick lite make up.


Här får Martina lite lockar i håret. Det blev så bra tyckte jag och jannika.


Martina var helt klart tveksam. Hon gillar ju sitt platta hår.

Efter att äntligen få lite make up eller rättare sagt massor var det min tur att bli plåtad. :-) Ni vet jag blir verkligen inte bra på kort. Fast det gick riktigt bra. Nu känner jag ju mr Cristian perfekt, så han visste ju vad han skulle säga och göra för att få mig avslappnad. Bilderna blev riktigt bra så jag ser verkligen framemot att se dem.


Här sitter Martina och väntar på att få bli plåtad. Kolla vilken läcker tjej.
Bilderna på Jannika och Martina både tillsammans och på de själv blev så fantastiska.

När vi äntligen blev klara vid 20.00 tiden svävade vi glada ut från den skumma fotostudion och vi hade överlevt modellyrket för en dag. Jannika var snabb att meddela att nästa gång skulle hon ha bikini med sig. Så lite blodad tand fick de allt. :-)

Det blev verkligen en oförglömlig dag och massor av minnen att ta med sig.
Det togs närmare 5000 kort under dagen så något bra borde det blivit på oss 3 miffos.

Många skratt och mycket skitprat blev det, men verkligen en riktig tjejdag för oss.


hahahahahahahaha va roligt vi hade det.

Jättestort tack till de duktiga 3 fotograferna som vågade anta sig den svåra uppgiften att få 3 miffos att bli snygga på kort.
Framförallt tack till dig MR Cristian/cristin perfect för att vi fick komma.

Kram kram 

Axelsmom

Till dig Linda

Vill sända massor av kärlek och kramar till dig Linda och din underbara familj. Vet att du har det tufft men vet att allt kommer att fixa det till det bästa. Jag håller alla tummarna för dig. Snart är du på G igen. I belive in you.





Massor av kramar till dig


Kram kram

Axelsmom

För 1 år sedan

Som sagt tiden går ju väldigt fort. Jag har gått igenom lite kort och hittade några på Axel för 1 år sedan.









Här är han ju min lilla bebis fortfarande.

Nu är det ju en stor kille med egen vilja och med massa bus i blicken.

Kram kram

Axelsmom